lördag 25 oktober 2014

Ubåtar?

Mellan 1981 och 1994 registrerades cirka 4700 enskilda observationer av ubåtsrelaterade föremål. Folk såg ubåtar överallt. De tog sig till och med in i Mälaren, via Slussen. Folk stod vid Slussen och spejade. Av alla misstänkta kränkningar anses numera bara fyra vara verifierade, varav U-137 utanför Karlskrona är en av dem. U-137 kom farande, fullt synlig, med dånande dieselmotorer och gick på grund i Gåsefjärden. Vid de andra misstänkta kränkningarna har det inte gått att verifiera var ubåtarna kom ifrån men mycket tyder på att de var från NATO, inte från Warsavapakten.

Minns ni alla gravallvarliga militärer och upphetsade journalister? Minns ni hysterin, pajaserierna och lögnerna? Minns ni Calle Bildts lömska ageranden? Om inte, börja med att se Uppdrag Granskning, ”Ubåtar, lögner och ljudband” från 2007-10-03 och ”Nyckeln till Hårsfjärden” 2008-06-11 som finns på Youtube.

Militärer, försvarsanalytiker och NATO förespråkare bereds nu återigen tillfälle att lägga ut texten utan några som helst kritiska följdfrågor. Journalisterna har kapitulerat fullständigt. Vi dränks i NATO propaganda.

https://www.youtube.com/watch?v=94TNy3SjEA0

https://www.youtube.com/watch?v=8Gyi8WTHXAM

http://sv.wikipedia.org/wiki/Ub%C3%A5tskr%C3%A4nkningar_i_Sverige


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade